Your search results

Novogradnja Dobrinja! Odlični stanovi za urbani način života!

Posted by elvisap on Decembar 3, 2019
| 0

Objavljujemo prodaju stanova u izgradnji, u ulici Braće Mulić, u naselju Dobrinja. Riječ je o vrlo lijepom, manjem stambeno-poslovnom objektu, projektovanom na način da izgleda kao urbana vila, čime se savršeno uklapa u lokaciju te istu znatno uljepšava. Pozicioniran je na raskrižju ulica Braće Mulić koja s jedne strane dolazi od „TC Mercator“ i spaja se na A transverzalu koja dalje vodi do aerodroma. Tačno pored objekta se proteže šetnica i biciklistička staza, koje doprinose mikro lokaciji objekta.

Objekat se sastoji od ukupno četiri etaže (S+P+2), koje su izgrađene na način da se u suterenu objekta nalaze garažna mjesta i ostave, na prizemlju jedan poslovni prostor, a na preostale dvije etaže stanovi. Objekat raspolaže sa ukupno osam stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi, ukupno četiri po etaži), različitih površina (46m2, 66m2 ,69m2 i 75m2).

Izvođači radova na objektu apsolutno poštuju rokove predviđene građevinskom dozvolom, u skladu s čim očekujemo kraj radova krajem maja 2020 godine. Objekat je u završnoj fazi radova, a trenutno se izvode radovi vezani za postavljanje podnih obloga i unutrašnje stolarije.

na dan 07.05.2020 godine dostupni su sljedeći stanovi:

Stan od 46,11m2 na I i II spratu
Stan od 74,60m2 na I i II spratu i
Stan od 68,59m2 na I spratu

Sve stambene jedinice je moguće kupiti po jedinstvenoj cijeni od 2.400KM/m2, sa uračunatim PDVom. Ostave u suterenu objekta su uključene u cijenu stana.

Kupcima se nudi mogućnost kupovine i garažnog mjesta, po cijeni od 15.000KM sa uračunatim PDVom.
Obzirom da se upotrebna dozvola očekuje u junu 2020 godine, zainteresovani kupci mogu osigurati kupovinu učešćem u iznosu od 10% od kupoprodajne cijene stana, pri čemu bi se navedeni iznos uplatio investitoru/prodavcu odmah po potpisivanju predugovora/kupoproajnog Ugovora, a ostatak po pribavljanju upotrebne dozvole ili etažiranja – u zavisnosti od toga šta kupac želi.

Pojedinačne oglase sa 3d prikazom nacrta stanova, potražite na našoj stranici putem opcije prodaja stanova ili opcije novogradnja, a za više informacija, budite slobodni kontaktirati nas direktno:

Elvisa Pilav, elvisa@metropolanekretnine.ba  061 481 122 ili 033 956 333

 

 

 

 

 

  • Detaljna pretraga

    More Search Options