Your search results

USELJIVO! Novogradnja Dobrinja! Odlični stanovi za urbani način života!

Posted by elvisap on Decembar 3, 2019
| 0

Obavještavamo zainteresovane kupce da su stanovi u stambeno-poslovnom objektu na Dobrinji, ulica Braće Mulić su rasprodani.

29.01.2021 godine,

 

 

Obavještavamo kupce i ostale zainteresovane za kupovinu stana, da je stambeno-poslovni objekat na Dobrinji, izgrađen u ulici Braće Mulić, dobio pravosnažnu upotrebnu dozvolu i da je USELJIV. Za one koji još uvijek ne znaju, riječ je o vrlo lijepom, manjem stambeno-poslovnom objektu, projektovanom na način da izgleda kao urbana vila, čime se savršeno uklapa u lokaciju te istu znatno uljepšava. Pozicioniran je na raskrižju ulica Braće Mulić koja s jedne strane dolazi od „TC Mercator“ i spaja se na A transverzalu koja dalje vodi do aerodroma. Tačno pored objekta se proteže šetnica i biciklistička staza, koje doprinose mikro lokaciji objekta.

Objekat se sastoji od ukupno četiri etaže (S+P+2), koje su izgrađene na način da se u suterenu objekta nalaze garažna mjesta i ostave, na prizemlju jedan poslovni prostor, a na preostale dvije etaže stanovi. Objekat raspolaže sa ukupno osam stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi, ukupno četiri stana po etaži), različitih površina (46m2, 66m2 ,69m2 i 75m2).

Na dan 09.11.2020 godine dostupni su sljedeći stanovi:

Stan od 46,11m2 na I i II spratu
Stan od 74,60m2 na I i II spratu i

Sve stambene jedinice je moguće kupiti po jedinstvenoj cijeni od 2.400KM/m2, sa uračunatim PDVom. Ostave u suterenu objekta su uključene u cijenu stana.

Kupcima se nudi mogućnost kupovine i garažnog mjesta, po cijeni od 15.000KM sa uračunatim PDVom.

  • Detaljna pretraga

    More Search Options