Your search results

Poslovni prostor u prizemlju objekta, Vogošća

150m2 N/008/2019 2,200KM mjesec
Vogošća, ,

ID: N/008/2019

add to favorites
234
Lokacija: Vogošća
Grad:
Opština:
State/County:
Adresa: Omladinska
Country: Bosnia and Herzegowina
Property Id : 44097
Cijena: N/008/2019 2,200KM mjesec
Kvadratura: 150 m2
Broj soba: 5
Broj kupatila: 1
ID Oglasa: N/008/2019
Tip: Poslovni prostor/objekat
Subjekt: Iznajmljivanje
Površina: 150
Sprat: prizemlje
Ukupan Br. Spratova: 5
Sobe: 5
Kupatila: 1
Vrsta Grijanja: Grijanje na električnu energiju
Novogradnja
Nedavno adaptiranoo
Opremljeno namještajem
Garaža
Vlastito parking mjesto
Javni parking u blizini
Lift
Balkon/lođa/Terasa
Električna energija
Gradski vodovod i kanalizacija
Telefonski prikljucak
Internet
CATV
Interfon
Klima uređaj
Blindirana vrata
Podrumska/tavanska prostorija
Ostava unutar nekretnine
Alarm
Video nadzor

Iznajmljuje se dvoetažni poslovni prostor, ukupne površine 150m2, smješten na najatraktivnijoj lokaciji naselja Vogošća. Prostor se sastoji od dvije etaže i to prizemne, koja ima 100m2, posjeduje toalet i velike portale poredane cijelom dužinom prostora, orjentisane južno, te suterenske etaže, koja ima 50m2.

Prostor je veoma svijetao i prozračan, uglavnom zahvaljujući južnoj orjentaciji i velikim portalima. Poseban naglasak stavljamo na činjenicu da se nalazi u novoizgrađenoj zgradi i da do sada nije korišten, što podrazumijeva da su sve instalacije u izvrsnom/novom stanju, a rađene prema posljednjim standardima kvalitete.

Dvostrana orjentacija, te mogućnost pristupa sa tri strane (bočni – službeni ulaz, sporedni – ulaz iz haustora zgrade u suterensku etažu i glavni ulaz sa saobraćajnice) ga izdvajaju i čine naručito pogodnim za određene djelatnosti.
Poslovni prostor je dvoetažni, sa mokrim čvorom, primarno okrenut prema glavnoj saobraćajnici, a zbog velikih portala i pozicije, uglavnom osunčan tokom većeg dijela dana. Prostor se nalazi u ulici Omladinska, u samoj jezgri i najfrekventnijem dijelu naselja Vogošća.

Standard:
Keramičke pločice. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Grijanje na električnu energiju. Javni parking.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, smještene u ulici Omladinska, Vogošća. Zbog sadržaja lokacije, visoke frekvencije kolskog i pješačkog saobraćaja, lokacija je odlična za mnoge djelatnosti. U radijusu od samo 1000m oko prostora se nalaze obrazovne ustanove, sportski centar, uslužne i trgovinske djelatnosti, te visok stepen stanovništva koje je prepoznalo kvalitet življenja u porodičnoj sredini, koja omogućava ugodan i kvalitetan svakodnevni način života i poslovanja. Javni gradski saobraćaj ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada

Agent

agent-images

Metropola Nekretnine

Posredovanje pri iznajmljivanju nekretnina
+387 33 956 333
+387 61 481 922
rent@metropolanekretnine.ba

Pošalji upit

+387 61 481 922

Pošalji poruku

  • Detaljna pretraga

    More Search Options