Your search results

Poslovni prostor u prizemlju zgrade, Čengić Vila II

132m2 N/004/2019 4,493KM mjesec
Čengić Vila II, ,

ID: N/004/2019

add to favorites
227
Lokacija: Čengić Vila II
Grad:
Opština:
State/County:
Adresa: Gradačačka
Country: Bosnia and Herzegowina
Property Id : 46765
Cijena: N/004/2019 4,493KM mjesec
Kvadratura: 132 m2
Broj soba: 1
Broj kupatila: 2
ID Oglasa: N/004/2019
Tip: Poslovni prostor/objekat
Subjekt: Iznajmljivanje
Površina: 132
Sprat: prizemlje
Ukupan Br. Spratova: 7
Sobe: 1
Kupatila: 2
Vrsta Grijanja: Centralno gradsko grijanje
Godina Izgradnje: 2010
Novogradnja
Nedavno adaptiranoo
Opremljeno namještajem
Garaža
Vlastito parking mjesto
Javni parking u blizini
Lift
Balkon/lođa/Terasa
Električna energija
Gradski vodovod i kanalizacija
Telefonski prikljucak
Internet
CATV
Interfon
Klima uređaj
Blindirana vrata
Podrumska/tavanska prostorija
Ostava unutar nekretnine
Alarm
Video nadzor

Izdaje se poslovni prostor površine 132,15m2, a koji se nalazi u prizemlju moderno izgrađene poslovne azgrade novije gradnje. Poslovni objekat u kojem je prostor smješten, nalazi se u ulici Gradačačka, a u neposrednoj blizini Bosmal City Centra, te pored saobraćajnice kojom saobraća javni gradski saobraćaj. Prostor je otvorenog tipa, može mu se pristupiti na dva načina, i to kroz glavni ulaz u objekat ili direktno sa istočne strane objekta. Prostor je pravougaonog oblika, odlično osvijetljen i sa standardnom visinom stropova. Mokri čvor i moderno opremljeni muški i ženski toaleti su sastavni dio prostora. Kompletnu sjevernu stranu (pozicija pored saobraćajnice) čine portali poredani cijelom dužinom prostora. Ova nekretnina je idealna za različite vrste djelatnosti, naročito ako uzmemo u obzir strukturu korisnika prostora, mikrolokaciju, veliku frekvenciju kolskog ali i pješačkog saobraćaja, veliki broj privrednih subjekata ali i stanovništva, te brojne druge pogodnosti.

Objekat u kojem se predmetni prostor nalazi trenutno raspolaže sa suterenskim dijelom, prizemljem, četiri sprata i potkrovnim dijelom na kojem se nalazi dio predviđen za interni restoran i sala za sastanke koja se može zakupiti za potrebe obavljanja seminara, sastanaka, treninga i sl. Sve etaže unutar objekta povezuje lift. Objekat trenutno na raspolaganju ima više kancelarijskih i prodajnih prostora dostupnih za najam. Vrlo bitno je spomenuti da postoji mogućnost najma vrlo lijepo i kvalitetno uređenog suterenskog dijela objekta, po cijeni od 22KM/m2 + PDV (sa uključenim komunalnim obavezama).
Napomena 1: U istaknutu cijenu su uključeni svi troškovi komunalnih obaveza.

Napomena 2: Na istaknutu cijenu se dodaje 17% PDV.

Standard:
Centralno grijanje iz gradske toplane. Fenkoileri (grijanje/glađenje). Dio prostora pored portala sa podnim grijanjem. Vanjska i unutrašnja ALU stolarija. Toplotna izolacija. Keramičke pločice na podovima. Lift. Alarm. Video nadzor. Kartični pristup objektu.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovnog objekta u ulici Gradačačka, naselje Čengić Vila II. Objekat se nalazi u nepsorednoj blizini Bosmal City Centra, Shopping Centra Otoka, te drugih stambenih i poslovnih objekata. Lokacija obiluje sadržajima poputz malih privrednih društava, te je dobro naseljeno stanovništvom. U nepsorednoj blizini se također nalazi osnovna škola i predškolska ustanova, dok se stanice javnog gradskog saobraćaja nalaze u krugu od 200m oko prostora.

Agent

agent-images

Metropola Nekretnine

Posredovanje pri iznajmljivanju nekretnina
+387 33 956 333
+387 61 481 922
rent@metropolanekretnine.ba

Pošalji upit

+387 61 481 922

Pošalji poruku

  • Detaljna pretraga

    More Search Options