Your search results

NOVOGRADNJA BULEVAR! Stan na trećem spratu objekta C4

62m2 P/043/2021
Stup, ,

ID: P/043/2021

add to favorites
1874
PRODANO
Lokacija: Stup
Grad:
Opština:
State/County:
Adresa: Džemala Bijedića
Country: Bosnia and Herzegowina
Property Id : 72344
Kvadratura: 62 m2
Broj soba: 3
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1
ID Oglasa: P/043/2021
Tip: Stan
Subjekt: Prodaja
Površina: 62
Sprat: 3
Ukupan Br. Spratova: 9
Sobe: 3
Broj Spavaćih Soba: 2
Kupatila: 1
Vrsta Grijanja: Centralno gradsko grijanje
Godina Izgradnje: 2021
Novogradnja
Nedavno adaptirano
Opremljeno namještajem
Garaža
Vlastito parking mjesto
Javni parking u blizini
Lift
Balkon/lođa/Terasa
Električna energija
Gradski vodovod i kanalizacija
Telefonski prikljucak
Internet
CATV
Interfon
Klima uređaj
Blindirana vrata
Podrumska/tavanska prostorija
Ostava unutar nekretnine
Alarm
Video nadzor

Prodajemo stan površine 62m2, koji se nalazi na trećem spratu najatraktivnijeg objekta u sklopu kompleksa Bulevar. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom odakle se pristupa lođi, jedne spavaće sobe koja također ima pristup lođi, jedne radne sobe, te kupatila, ostave i predsoblja. Stan je južno orjentisan i ima otvoren pogled prema nižim objektima susjednih naselja. Stan ima nestandrardnu visinu stropa od 290cm, dok je visina unutrašnje stolarije 230cm, što pruža poseban osjećaj komfora, prozračnosti i udubnosti boravka u ovom stanu. Vrlo kvalitetna, šestokomorna PVC vanjska stolarija omogućava odličnu zvučnu izolaciju. Objekat u kojem se stan nalazi se sastoji od ukupno dvije podzemne etaže, prizemlja i devet nadzemnih etaža. Upotrebna dozvola i useljenje je planirano za decembar 2021 godine.

Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta i ostave, koji se nalaze u suterenu objekta.
PDV je uračunat u istaknutu cijenu.

Standard:
Centralno grijanje i digitalni termostat u dnevnom boravku. Šestokomorna PVC vanjska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija u bijeloj boji, visine 230cm. Prvoklasni parket visokog sjaja debljine 14mm sa bijelim lajsnama visine 8 mm u sobama. Luksuzne talijanske keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi. Luksuzno dizajnirana protuprovalna ulazna ulazna vrata u kombinaciji sa kaljenim staklom i drvenim furnirom. Tursko kupatilo sa podnim grijanjem i higijenskim setom. Interfon. Lift.

Lokacija:
Stan predstavlja dio stambeno poslovnog kompleksa „Bulevar“ i nalazi se na trećem spratu lamele C4, a na kojem objektu je planiran kraj radova i useljenje u decembru 2021 godine. Osnovna prednost lokacije je blizna javnog gradskog saobraćaja te odlična pozicija u odnosu na glavnu ulicu Džemala Bijedića. Inače, cijeli kompleks je vrlo lijepo osmišljen i izgrađen na način da posjeduje lijepo uređene zelene površine, koje se odlično uklapaju sa modernim dizajnom izgrađenih objekata. Ispred objekta se proteže šetalište i biciklistička staza. Od ove lokacije je potrebno samo 15ak minuta šetnje do centra Ilidže ili 15ak minuta vožnje do centra grada. Aerodrom je udaljen svega par minute vožnje.

Compare properties

SLIČNE NEKRETNINE

Dvosoban stan na odličnoj lokaciji, Hrasno

P/072/2023
Prodajemo dvosoban stan površine 53m2, koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u naselju Hrasno. Stan se nalazi na sed vidi još..
Prodajemo dvosoban stan površine 53m2, koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u naselju Hrasno. Stan se nalazi na sed vidi još..
53 m2full info
PRODANO

Lijep trosoban stan na odličnoj lokaciji, Ma...

P/073/2023
Prodajemo lijep, svijetao i komforan trosoban stan, površine 67m2 koji se nalazi u zgradi u kojoj se snimala kultna vidi još..
Prodajemo lijep, svijetao i komforan trosoban stan, površine 67m2 koji se nalazi u zgradi u kojoj se snimala kultna vidi još..
67 m2full info
PRODANO

Lijep, renoviran trosoban stan, Čengić Vila ...

P/064/2023
Prodajemo izuzetno lijep i po svim karakteristikama vrlo atraktivan trosoban stan površine 64m2. Stan se nalazi na vidi još..
Prodajemo izuzetno lijep i po svim karakteristikama vrlo atraktivan trosoban stan površine 64m2. Stan se nalazi na vidi još..
64 m2full info

Agent

agent-images

Metropola Nekretnine

Posredovanje pri prodaji nekretnina
+387 33 956 333
+387 61 481- 815
prodaja@metropolanekretnine.ba

Pošalji upit

+387 61 481- 815

Pošalji poruku

  • Detaljna pretraga

    More Search Options