Your search results

Aplicirajte za posao!

Visoko ste obrazovani? Motiviše vas dinamično radno okruženje, a rad pod pritiskom vam predstavlja motivaciju za ostvarivanje boljih rezultata? Želite da vaš trud bude nagrađen u skladu sa vašim zalagnjima? Motiviše vas takmičenje?

Ako su odgovori na prethodna pitanja potvrdni, nastavite dalje čitati tekst…

Ako imate izražene organizacijske sposobnosti, fleksibilni ste i samostalni u radu, ali vam ne predstavlja problem prilagoditi se timu, komunikativna ste, pouzdana i elokventna osoba, odgovorna i kreativna… odlično govorite i pišete engleski jezik? Odlično! To već znači da možete biti sastavni dio našeg tima, potrebno je još samo da imate:

1. Vozačku dozvolu B kategorije
2. Odlično poznavanje rada na računaru

Jako cijenimo mlade, obrazovane i ambiciozne osobe, koje žele sticati nova znanja, kontinuirano učiti i usavršavati se. Iako nije presudno, prednost možemo dati osobama sa završenim ekonomskim ili pravnim fakultetom, osobama koje govore više stranih jezika (Engleski je uslov) ili osobama koje imaju iskustvo u prodaji.

Ne čekajte da raspišemo konkurs za prijem u radni odnos, djelujte proaktivno i postavite svoj CV obrazac sa fotografijom, sigurno pregledamo svaku prijavu!

Hvala!