Your search results

Kancelarijski i skladišni prostor, sa parkingom

1585m2 N/120/2020mjesec
Čengić Vila, ,

ID: N/120/2020

add to favorites
138
Lokacija: Čengić Vila
Grad:
Opština:
State/County:
Adresa: Paromlinska
Country: Bosnia and Herzegowina
Property Id : 63765
Kvadratura: 1,585 m2
Broj soba: 8
Broj kupatila: 3
ID Oglasa: N/120/2020
Tip: Poslovni prostor/objekat
Subjekt: Iznajmljivanje
Površina: 1585
Ukupan Br. Spratova: 3
Sobe: 8
Kupatila: 3
Vrsta Grijanja: Plinsko etažno grijanje
Godina Izgradnje: 2004
Novogradnja
Nedavno adaptirano
Opremljeno namještajem
Garaža
Vlastito parking mjesto
Javni parking u blizini
Lift
Balkon/lođa/Terasa
Električna energija
Gradski vodovod i kanalizacija
Telefonski prikljucak
Internet
CATV
Interfon
Klima uređaj
Blindirana vrata
Podrumska/tavanska prostorija
Ostava unutar nekretnine
Alarm
Video nadzor

Iznajmljujemo kancelarijsko-skladišni objekat ukupne površine 1585m2. Objekat se sastoji od tri etaže i posjeduje vlastito ekonomsko dvorište ili parking prostor za cca. deset automobila. Sve tri etaže objekta imaju visinu stropa: 3,00m, a međusobno su povezane stepeništem i teretnim liftom.

 

Na prizemnoj etaži se nalaze prijemne prostorije (administrativni dio), prostorija za arhivu, garderober, kuhinja, toaleti i skladišno-prijemni prostor sa pristupom za teretno vozilo. Visina vrata u ovom dijelu objekta iznosi: 3,50m. Druga etaža posjeduje vrlo lijepo uređeni kancelarijsko-administrativni dio, kuhinju, toalet i jednu prostranu skladišno-proizvodnu prostoriju. Na posljednjoj, trećoj etaži se nalazi konferencijska sala i skladišni prostor. Radi jednostavnijeg razumijevanja, objekat je napravljen u obliku slova L. Prednji dio se koristi kao kancelarijsko-administrativni prostor, dok je stražnji dio objekta namijenjen da se koristi kao skladišno-proizvodni dio.

 

Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, što ga u kombinaciji sa trenutno dispozicijom prostorija i samom pozicijom objekta (kancelarijski dio je primarno južno orjentisan sa pogledom na naselje) čini pogodnim za različite namjene, naročito ako se uzme u obzir da je moguće izvršiti određene preinake u skladišno-proizvodnom dijelu.

 

Kompletan objekat je pokriven alarminim sistemom i video nadzorom. Moguće ga je zakupiti u cjelosti ili djelimično (1/3, 1/2 ili 2/3) po cijeni od 20KM/m2 + PDV. Cijena svih komunalnih obaveza bi iznosila 5KM/m2.

 

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja aluminijska stolarija. Klima uređaj. Alarm. Video nadzor. CATV. Telefon. Internet. Interfon. Teretni lift. Vlastiti parking prostor za više automobila.

 

Lokacija:

Poslovni objekat se nalazi u ulici Paromlinska u naselju Čengić Vila. Zbog direktnog i jednostavnog pristupa glavnim gradskim saobraćajnicama, tranzitnim putevima i mreži javnog gradskog prevoza,  možemo reći da posjeduje idealnu poziciju za mnoge vrste djelatnosti. U krugu od samo 100m smješteni su različiti objekti trgovinskog i ugostiteljskog karaktera.

Agent

Emir Čustović

Posredovanje pri iznajmljivanju nekretnina
+387 33 956 333
+387 61 481 502
rent1@metropolanekretnine.ba

Pošalji upit

+387 61 481 502

Pošalji poruku

  • Detaljna pretraga

    More Search Options