click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Detaljna pretraga
More Search Options
Detaljna pretraga
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Uskoro otvaramo vrata naše prve Podružnice! Podružnica Stup zvanično počinje sa radom 2. Marta 2021

Posted by elvisap on 11 Februara, 2021
| 0

Dragi i poštovani,

Sretni smo i ponosni što možemo objaviti da 2. Marta 2021 godine zvanično otvaramo vrata naše prve Podružnice. U rezidencijalnom kompleksu Bulevar, na adresi Džemala Bijedića br. 279, Lamela A3, registrovali smo našu Podružnicu Stup.

Cilj pokretanja Podružnice na Stupu je namjera da budemo blizu i na usluzi stanarima novih naselja, koja se velikom brzinom podižu u donjem dijelu naše metropole. Sastavni dio cilja je svakako povećati prisutnost i širiti naš način rada na području cijele općine Ilidža. Želimo i nadamo se da ćemo na ovaj način uspjeti povećati svijest prodavaca o dobrobitima korištenja usluga ozbiljnog i profesionalnog posrednika.

Jedina smo agencija u Sarajevu, možda i šire, koja je odmah nakon lockdown-a u martu prošle godine proširila svoj tim za 2 nova agenta, (otpuštanja svakako nisu dolazila u obzir), na koji način smo, nadamo se  klijentima i saradnicima potvrdili kakva ozbiljnost stoji iza našeg rada. Sada, nakon što smo ispratili 2020, tačno 12 mjeseci od lockdown-a, želimo da otvaranje naše Podružnice na Stupu, bude nagovještaj mnogo boljih i uspješnijih vremena koja su ispred nas, a koja s nestrpljenjem iščekujemo!

Očekujemo Vas 2 Marta,

 

  • Detaljna pretraga

    More Search Options