Your search results

Posjetili smo CITYSCAPE GLOBAL 2018

Posted by elvisap on 10 Oktobra, 2018
| 0

Kako bi ostali u trendu sa evropskim ali i svjetskim dešavanjima po pitanju nekretnina, posjetili smo CITYSCAPE GLOBAL, sajam nekretnina održan 2-4 oktobra u Dubaiju. Vođeni i idejom da su sajmovi odličan način za networking, a poznato nam je da Sarajevo svakim danom ima sve više stranih ulagača, odlučili smo finansirati ovo putovanje u ime svih klijenata koji su nam ukazali povjerenje, ali i onih koji će prepoznati agenciju koja prati svjetske trendove, ulaže u edukacije i takvog posrednika angažovati kod prodaje/najma nekretnine.

U Sarajevo smo se vratili ne samo sa proširenom mrežom poznanstava i kontakata sa svjetskim agencijama, investicijama i projektima, nego i nadahnuti novim idejama, modernijim stilovima i svježijim načinom razmišljanja, što će nadamo se u konačnici poslužiti vama, našim dragim klijentima koji nam ukazujete povjerenje i time nas potičete da uvijek buedmo bolji, moderniji i spremniji na promjene i sve izazove koje donosi vrijeme i tehnologija.

Između svih dobrih stvari koje smo donijeli sa sajma, želimo da znate kako od sada imamo mogućnost i lično posredovati u prodaji luksuznih apartmana u Dubaiju, bilo da se radi o kupovini nekretnina za vlastitu upotrebu/korišćenje ili onih isključivo investicijskog karaktera, tj. namijenjenih iznajmljivanju, te vas obavještavamo da nas i po tom pitanju možete kontaktirati. Već znate koliko ozbiljno pristupamo poslu, pa se nemojte dvoumiti zatražiti informacije.

  • Detaljna pretraga

    More Search Options